Winter 3D 2023


De wedstrijd
Op 25 en 26 februari 2023 organiseert LEW haar eerste Winter 3D en wel op een nieuwe locatie!!  De nieuwe locatie is gelegen in Wanroij ten zuidwesten van de kruising Fortunaweg / Waterval. Een nieuwe omgeving, een nieuwe wedstrijd. Wij nodigen u uit om deel te nemen. Het worden twee eendaagse wedstijden. Zoals u van ons gewend bent geen risicodoelen, geen plus/min doelen en geen bewegende doelen. Wel gaan we weer ons best doen om een leuk en uitdagend parcours neer te zetten. Het is een dubbele hunter ronde met (naar verwachting) 24 doelen. Alle soorten bogen zijn welkom, datzelfde geldt voor de pijlen. (Blunts en broad heads zijn niet toegestaan). Ook voor de inwendige mens zal worden gezorgd.

 

Data en tijden
Zaterdag 25 februari en zondag 26  februari 2023
Aanmelden vanaf 7:30 uur
Briefing 8:30 uur
Aanvang wedstrijd: 9:00 uur

Kosten

Volwassen € 14 per dag
Jeugd t/m 18 jaar € 10 per dag

Inschrijving

De inschrijving opent op 30 december 2022 om 20:00 uur. Inschrijving middels het formulier dat beschikbaar is op onze site https://handboogschutterijwanroij.nl/3D-wedstrijd
Na het aanmelden ontvangt u per mail een bevestiging met alle personen die u heeft aangemeld, het totaal verschuldigde inschrijfgeld en een betalingskenmerk. Uw betaling ontvangen wij graag op bankrekening NL54 RABO 0156 2091 44 t.n.v. “Handboogschutterij LEW” o.v.v. naam en betalingskenmerk. Pas na betaling bent u definitief ingeschreven en bent u zeker van een plaats. Bij afmeldingen ná 10 februari 2023 wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd.

Communicatie

Wanneer u individueel inschrijft beschikken wij over uw e-mail adres en zijn wij in staat eventuele mededelingen aangaande de wedstrijd rechtstreeks met u te communiceren. Schrijft u gezamenlijk in dan worden deze mededelingen naar uw contactpersoon (de inschrijver) gemaild.