Winter 3D 2024

Klik hier om u in te schrijven  
De wedstrijd
Op 24 en 25 februari 2024 organiseert LEW haar tweede Winter 3D. De locatie is weer gelegen in Wanroij ten zuidwesten van de kruising Fortunaweg / Waterval. Net zoals vorig jaar een dubbele hunter met (naar verwachting) 24 inloopdoelen. Wij nodigen u uit om deel te nemen. Het zijn twee eendaagse wedstijden. Elke dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Zoals u van ons gewend bent geen risicodoelen, geen plus/min doelen en geen bewegende doelen. Wel gaan we weer ons best doen om een leuk en uitdagend parcours neer te zetten. Alle soorten bogen zijn welkom, datzelfde geldt voor de pijlen. Blunts en broad heads zijn echter niet toegestaan. Ook voor de inwendige mens zal worden gezorgd.


Data en tijden
Zaterdag 24 februari en zondag 25 februari 2024
Aanmelden vanaf 7:30 uur
Briefing 8:30 uur
Aanvang wedstrijd: 9:00 uur


Kosten
Volwassen € 14 per dag
Jeugd t/m 18 jaar € 10 per dag


Inschrijving
De inschrijving opent op 3 november 2023 om 20:00 uur. Inschrijving middels het formulier dat beschikbaar is op onze site https://handboogschutterijwanroij.nl/3D-wedstrijd Na het aanmelden ontvangt u per mail een bevestiging met alle personen die u heeft aangemeld, het totaal verschuldigde inschrijfgeld en een betalingskenmerk. Uw betaling ontvangen wij graag op bankrekening NL54 RABO 0156 2091 44 t.n.v. “Handboogschutterij LEW” o.v.v. naam en betalingskenmerk. Pas na betaling bent u definitief ingeschreven en bent u zeker van een plaats. Bij afmeldingen na 10 februari 2024 wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd.


Communicatie
Wanneer u individueel inschrijft beschikken wij over uw e-mailadres en zijn wij in staat eventuele mededelingen aangaande de wedstrijd rechtstreeks met u te communiceren. Schrijft u gezamenlijk in dan worden deze mededelingen naar uw contactpersoon (de inschrijver) gemaild.