Zomer 3D 2023


De wedstrijd
Op 3 en 4 juni 2023 organiseert LEW weer haar tweedaagse 3D op en rond de Wanroijse Heuvelrug. Wij nodigen u uit om deel te nemen. Zoals u van ons gewend bent geen risicodoelen, geen plus/min doelen en geen bewegende doelen. Wel gaan we weer ons best doen om een leuk en uitdagend
parcours neer te zetten, waarbij we zeker zullen proberen om u op het verkeerde been te zetten. Alle soorten bogen zijn welkom, datzelfde geldt voor de pijlen. (Blunts en broad heads zijn echter niet toegestaan). Onze catering commissie gaat weer haar best doen om de inwendige mens goed te verzorgen en zo mogelijk te verrassen.

Data en tijden

Zaterdag 3 Juni 
Aanmelden vanaf 7:30 uur
Briefing 9:30 uur
Aanvang wedstrijd: 10:00 uur

Zondag 4 Juni
Aanmelden vanaf 7:30 uur
Briefing 8:30 uur
Aanvang wedstrijd: 9:00 uur


Kosten

Volwassen € 14 per dag of €24 voor een  weekend
Jeugd t/m 18 jaar € 10 per dag of €16 voor een weekend

Inschrijving

De inschrijving opent op 22 maart 2022 om 20:00 uur. Inschrijving middels het formulier dat beschikbaar is op onze site https://handboogschutterijwanroij.nl/3D-wedstrijd Na het aanmelden ontvangt u per mail een bevestiging met alle personen die u heeft aangemeld, het totaal verschuldigde inschrijfgeld en een betalingskenmerk. Uw betaling ontvangen wij graag op bankrekening NL54 RABO 0156 2091 44 t.n.v. “Handboogschutterij LEW” o.v.v. naam en betalingskenmerk. Pas na betaling bent u definitief ingeschreven en bent u zeker van een plaats. Bij afmeldingen ná 19 mei 2023 wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd.


Communicatie
Wanneer u individueel inschrijft beschikken wij over uw e-mailadres en zijn wij in staat eventuele mededelingen aangaande de wedstrijd rechtstreeks met u te communiceren. Schrijft u gezamenlijk in dan worden deze mededelingen naar uw contactpersoon (de inschrijver) gemaild.

Overnachten
Er is een mogelijkheid om gratis te kamperen in de buurt van het wedstrijdterrein, te weten ’t Muurke 5, 5446 XH te Wanroij. U kunt zich hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier.