Lidmaatschap

Voor wie?

De handboogsport is er voor iedereen vanaf 8 jaar. Dat je flinke spierballen moet hebben om te kunnen schieten is een fabeltje. Techniek en mentale weerbaarheid zijn vele malen belangrijker. Ook voor minder validen zijn er volop mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Introductie

LEW heeft een introductieprogramma samengesteld bestaande uit 12 lessen waarin u kennis maakt met de sport. In deze 12 lessen brengen wij u de basisbeginselen bij en wordt u gelegenheid geboden om met onze vereniging kennis te maken. 

Instructie en begeleiding

LEW beschikt over gediplomeerde trainers. Een persoonlijke begeleiding van (nieuwe) schutters staat bij ons hoog in het vaandel. U wordt liever wat vrijer gelaten? Dat kan. In overleg met u wordt de wijze van begeleiden bepaald. U begrijpt dat wij de veiligheid daarbij nooit uit het oog verliezen.

Leenboog van de vereniging

Wanneer u bij ons komt, schiet u in eerste instantie met materiaal van de vereniging. Zo kunt u eerst, zonder kosten te maken, kennismaken met de sport en bezien welke soort boog u het best ligt.

Training en Inloopavonden

Dinsdag : 19.00 – 20.00 uur beginners/jeugd
Dinsdag : 20.00 – 22.30 uur gevorderden
Zondag : 10.00 – 12.30 uur

We hopen u snel een keer te mogen begroeten!